Deze eenvoudige baguette bevat een pittige verrassing: hij is royaal gevuld met boter en kaas. Lekker bij een glas rode wijn.
Gevulde baguette
Tussendoortje voor 4-6 personen | ± 15 min. + oventijd ± 15 min.
Ingrediënten
- 1 baguette
- 50 g zachte boter
- 50 g pittige oude kaas, geraspt
- 1 teen knoflook, fijngehakt
- 3 el verse kruiden, fijngehakt (bijv. peterselie en rozemarijn)
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Maak een flink aantal diepe, diagonale sneden in de baguette, maar snijd het brood niet helemaal door.
- Meng de zachte boter met de geraspte kaas, kruiden en knoflook.
- Vul de sneden in het stokbrood met het mengsel.
- Wikkel het brood in aluminiumfolie en bak het 15 min. in de oven.
- Serveer direct.
CREDITS: TEKST DOSIA BREWER | FOTOGRAFIE REETA PASANEN | STYLING EN RECEPTUUR SANNA KEKALAINEN