Pasta heeft niet veel nodig om lekker te zijn. Geheim ingrediënt van deze pasta is de zelfgemaakte brandnetelpesto. En dan heb je nog maar drie dingen nodig: pasta, pijnboompitten en wat Parmezaanse kaas. Eet smakelijk!
Pasta met zelfgemaakte brandnetelpesto
Voor- of lunchgerecht voor 4 personen | ± 10 min. + 10 min. voor de pesto
Ingrediënten
- 1 portie brandnetelpesto (hier vind je het recept)
- 200 g pasta
- handje pijnboompitten, geroosterd
- schilfers Parmezaanse kaas om te serveren
Bereiding
- Maak eerst de brandnetelpesto
- Kook de pasta volgens de aanwijzing op de verpakking beetgaar. Bewaar een beetje pastawater en giet de rest af.
- Doe de pasta in een grote kom en meng met een paar eetlepels brandnetelpesto. Voeg een beetje pastawater toe als de pasta te droog is.
- Doe de pasta in kommen en garneer met de pijnboompitten en geraspte Parmezaanse kaas.
- Serveer met de rest van de pesto.
CREDITS: PRODUCTIE EN FOTOGRAFIE VERONIKA MOEN/TAVERNE AGENCY | VERTALING EN BEWERKING RECEPTUUR DOSIA BREWER Meer lezen