Noeste bosarbeid en culinair genieten kwamen afgelopen weekend samen in een prachtig hoekje van Drenthe. In het Drentse esdorp Eext kwam een tiental Seasons-lezers bij elkaar voor een gecombineerd arrangement. Het werd een groot succes. In samenwerking met Landhuishotel Restaurant Rikus en bomenexpert Marco Koster organiseerde Seasons boombelevingsdagen. Er werd gehakt, gewandeld en puur gegeten. Het bleek een perfecte combinatie van lekker buiten zijn en daarna in alle comfort heerlijk eten en drinken.
Zagen en genieten van de oogst van de dag
Het vier hectare grote landgoed rond Landhuishotel Restaurant Rikus omvat onder meer een eigen bos, het ‘Bos van Rikus’, waar tijdens de boombelevingsdagen naar hartenlust werd gezaagd en gekloofd. Het keukenteam maakte ondertussen heerlijke gerechten klaar met ingrediënten uit de eigen groentetuin en het achterland. De koks van Rikus stellen dagelijks een wisselend menu samen, gemaakt van de oogst van de dag. Landhuishotel Restaurant Rikus, Hoofdstraat 10, 9463 PC Eext Voor meer info: rikusindrenthe.nl