Een heerlijk fris en zoet dessert voor na de barbecue. Het is snel gemaakt en je hebt er maar weinig voor nodig. Maken dus!
Sinaasappel met kokos en munt
Nagerecht voor 4 personen | ± 10 min.
Ingrediënten
- 2 biologische sinaasappels, in plakken
- 1 el suiker
- 2 el kokosschaafsel, geroosterd
- 1 el munt, fijn gehakt
- 1 el honing
Bereiding
- Bestrooi de plakken sinaasappel met de suiker en rooster ± 3 min. aan beide kanten op de barbecue, tot de plakjes mooi gekleurd zijn.
- Leg de plakken sinaasappel op een bord en bestrooi met het geroosterde kokosschaafsel en de fijn gehakte munt en druppel de honing erover.
BRON: ‘GLOEIEND GROEN’, WELMOED BEZOEN, €22,50, NIJGH & VAN DITMAR
Meer lezen:
Meer inspiratie voor een barbecue met vegetarische recepten vind je in de nieuwste Seasons, nu verkrijgbaar!
Sinaasappels over na de barbecue? Dit kan je er ook mee doen:
Sinaasappel-rozemarijncake Nazomersalade met geitenkaas, sinaasappel & duindoorndressing